3d bryn är en kosmetiskt tatuering, som håller upp till 1-3 år.  ibland har man pigment kvar i 5 år
Vill du ändra form, eller helt enkelt inte har några bryn, så är detta en perfekt behandling
Här finns 3 olika behandlingar:
Stråteknik - den mest naturliga resultatet, där man skär snitt i huden som illustrerar strån
Ombre - den sminkade looken. Här skuggar vi in färgen i en fin ombre
Kombo - En blandning mellan microblading och ombre. En naturlig look med lite mer intesivare färg

3D BRYN

Nytt set
Stråteknik: 3 000:-
Kombo: 4000:-
Ombre: 4200:-

Återbesök gäller alla tekniker
Inom 6 veckor: 0:-
Inom 3 månader: 500:-

Påfyllning
Inom 1 år:
Stråteknik: 1000:-
Kombo: 1200:-
Ombre: 1500:-

Inom 1-2 år
Stråteknik: 2200:-
Kombo: 3000:-
Ombre: 3200:-

Inom 2-5 år (1 återbesök inom 6 veckor ingår)
Stråteknik: 2850:-
Kombo: 3850:-
Ombre: 4100:-

FRÅGOR OCH INFO

Finns det sjukdomar som kan vara ett hinder för behandling?
Ja, har du infektion i kroppen, eller är förkyld kan resultatet bli sämre.
För att eliminera smittrisk kan jag tyvärr inte göra behandling om du har smittbara blodsjukdomar såsom HIV, Hepatit, MRSA.

Hjärtproblem, blödarsjuka, ärrbildning (Keloid), vissa hudåkommor, eksem, svår akne, psoreasis eller sår nära brynen kan vara en risk. Kolla alltid med doktor om du har någon sjukdom du undrar över.
 
Kan jag behandlas om jag äter vissa mediciner?
Vissa mediciner kan vara ett hinder för denna behandling, även vissa kosttillskott. Blodförtunnande mediciner och kosttillskott är t.ex. Varan, Ipren, Acetylsalicylsyra, Treo, Omega 3.

Vissa krämer och/eller mediciner mot vissa hudåkommor, t.ex. Tretinoinkräm och Roaccutan, gör huden extra känslig under behandlingstiden och rekommendationen är att man väntar i minst 6 månader innan en pigmentering kan ske. Om du är osäker bör du rådfråga Er doktor
 
Kan jag behandlas om jag är gravid eller ammar?
Det är ingenting jag rekommenderar, för både ditt och barnens bästa. Får man en infektion vill man snabbt kunna behandla med antibiotika. Kroppen, under graviditet, är extra känslig och hormoner kan rubba resultatet. Är du i slutskedet med ammandet går det bra.

Det är helt enkelt lika bra att vänta
 
Får jag vara under 18 år?
Jag gör ingen under 18 år.
 
Hur blir det om jag har en gammal tatuering?
Har du en gammal tatuering skulle en konsultation vara bäst, så jag får se vad vi har att arbeta med. Och att vi kan komma fram till ett resultat efter dina förväntningar.

Ser dom bra ut och inte har större ärrbildning brukar man kunna tatuera över utan problem.
 
Får jag ta med mig någon som stöd?
Jag vill helst att bara du och jag är i rummet, mest för smittorisk och hygien, men också för att jag inte ska störas.
 
Bör jag undvika att sminka mig innan?
Ja, du ska komma så ren som möjligt. Efter behandlingen ska du även undvika vatten, och behöver du då tvätta bort smink kan det lätt komma in i snitten.
Du bör även undvika att sola solarium (24 timmar innan) och färga brynen (3 dagar)
 
Kan man få allergier?
Fåtal gånger kan man få en reaktion mot färgen.
Färgen innehåller en otroligt liten mängd nickel, men de allra flesta nickelallergiker klarar detta utan problem. Är man osäker kan man göra ett allergitest 1 vecka innan.

 
Vad bör jag mer tänka på innan och efter behandlingen?
Kom frisk, och ren.
Är du berusad eller drogad debiteras du för utesluten behandling.
Undvik kosttillskott som är blodförtunnande.
Se till att inte ha någonting inbokat efter behandling, då varken jag eller du vill känna oss stressad om det skulle dra ut på tiden.

Efter behandlingen är gjord återstår resten på dig, hur du sköter dom. Smörj in och rengör noga. Undvik sol, svett, solarium, bastu, och bada i orent vatten.

Hur ofta behöver jag fylla på?
Det är väldigt olika, beroende på hud och hur du sköter dem. Allt mellan 6 månader upp till 3 år, beroende på hur er hud reagerar på behandlingen.
Är man oljig i hyn, rekomenderar jag 6 månader, då jag har erfarat att det lättare försvinner på dessa hudtyper. Det priset är billigare

 
Se till att läsa igenom detta noga, så du vet hur du ska förbereda dig och vad du ska förvänta dig


Innan behandlingen/bokningen kommer vi gå igenom risker och evenutella resultat, hur din hud är och vad du kan förvänta dig. Är du osäker är det alltid bra med en konsultation, som du bokar in via telefon.

Jag använder mig av handmetoden, vilket betyder att jag skär allt för hand. Microblading innebär små tunna snitt, som liknar brynstrån. Detta är en väldigt naturligt metod och bör därför inte jämföras med målade bryn. Ombre blir ett mer skuggat resultat och kan upplevas mer sminkad.

Vi kommer rita upp formen med en brynpenna, och korrigera tills vi är nöjd.

Du kommer få en bedövningssalva, den bedövningen tar kroppen upp olika, så vissa kan känna av lite av skärandet. Vi kommer sedan diskutera färg. Då vi har väldigt många varianter av färg, rekommenderar jag att utgå från din egna brynfärg för bäst matchning. Vill du ha mörkare kan du bli tvungen att färga brynen (efter läkning) med jämna mellanrum, för att få ett bättre resultat

Ibland vill jag även noppa brynen, för att få de perfekta formen. Detta kan du även vara tvungen att göra med jämna mellanrum, för att behålla formen vi målade upp. Detta är såklart upp till dig.


Allt jag använder är sterilt. Nålar, färger och koppar. Dessa återanvänds aldrig. Dom läggs ner i en säker burk för vassa föremål, som sedan skickas för bränning.

Behandlingarna tar ca 120 min. Men det varierar väldigt.

Efter skärandet ska färgen dra åt sig lite i snitten, och under tiden går vi igenom eftervård. Du får även med dig ett papper hem på de färger och ev. bedövning vi har använt på dig, av säkerhet ifall något skulle hända.

Innan vi skiljs åt, bokar vi in en ny tid, inom 6 veckor, som ingår i priset. Den behandlingen är nödvänding då mycket av färgen försvinner efter första behandlingen, då kroppen är ovan med färgen och lätt stöter bort den.